Нова порция националисти ще спасява България

14:16, 31 май 16 / Политика 25 349 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Не може пожарникар да управлява държавата, да осъдим Борисов и Цветанов, не лично, а борисовщината и цветановщината. Това призоваха националисти, които обявиха сливането на няколко формации - „Българско национално обединение”, „Християн-социален съюз”, Политически клуб “Звено“, Гражданско сдружение”Български наказателен отряд” и др.

Състоянието на обществото е предреволюционно, предупредиха от БНО, а България се превръщала в концлагер.

„Без бой няма да стане, трябва да ги изхвърлиме от парламента като мръсни котета“, обяви зам.-председателят на БНО Кемил Рамадан. Според него политиците у нас взимат процент от бартера на оръжие и „нефтове“ с Ислямска държава, управялващите и журналистите мислят само за пари, а България затъва и никой не може да я оправи.

Той упрекна премиера Борисов за срещата с турския президент Реджеп Ердоган, като съобщи, че научил от „голям прокурор в България", че новата формация на Лютви Местан ДОСТ е поръчана не от Ердоган, а от самия Ахмед Доган, чието място пък било в затвора.

Време е да поставим намчалото на ликвидиране на псевдодеокрацията, написана само на хартия, обобщи Симеон Иванов от клуб „Звено“.

И още от теорията на конспирацията на формациите, които се обединиха:

-Обезлюдените села у нас вероятно са предвидени да бъдат заселени с бежанци

-Българите съзнателно се работи да бъдат прости и държани „в битовизма, да мразят държавата си“.

-Медиите участват „в този абсурден театър наречен европейски ценности: педерастия, лесбийство, гейство, и трети пол, непонятен дори за твореца".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама