Погребенията на загиналите при катастрофата на пътя Русе – Шумен са утре

16:02, 30 мар 17 25 701 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Погребенията на загиналите вчера при тежката катастрофа на пътя Русе – Шумен служители на ОП “Паркстрой“ ще бъде утре, съобщиха от община Разград.
Погребението на 46-годишния Звездомир Илиев - директор на общинското предприятие е от 14 часа в Гробищен парк в Разград, а на 34-годишната Петя Петкова - агроном в предприятието и втори мандат общински съветник е от 12 часа в Гробищен парк в с. Осенец.

От общинската администрация изказват своите съболезнования към семейството, близките и приятелите на Илиев и Петкова.

Снимка: Община Разград

„На 29 март загубихме един достоен човек, добър приятел и колега. Звездомир Илиев си тръгна от този свят, но завинаги ще остане в нашите спомени и в сърцата ни. Животът много му отиваше, защото той можеше да му се радва истински. Неописуема е мъката, която оставя след себе си…”, се казва в тъжната вест по повод смъртта на Звездомир Илиев.  

Снимка: Разград

„На 29 март загубихме Петя Петкова -  млад човек в разцвета на силите си, човек с хъс за живот и воля да се бори с него. Ще запомним Петя със скромността й, с лъчезарната усмивка и с безспорния й професионализъм. Тъжно е, когато един млад човек напуска този свят без време, мъката, която оставя след себе си е огромна…”, се казва в скръбната вест, с която общината и Общинският съвет в Разград изказват съболезнования на близките на Петкова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама