Николай Митов: Левски ще гони трите точки срещу Черно море

11:11, 31 мар 17 / Спорт 25 299 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Левски отива за победа срещу Черно море, заяви на брифинг треньорът на столичния отбор Николай Митов, предаде БГНЕС. Наставникът очаква да се получи интересен мач в Каварна.

"Познавам добре отбора на Черно море, един от добрите отбори в България са с много добър треньор и добри футболисти. Ще бъде един интересен мач, ние отиваме за победа там. В България отборите се познават, както Черно море знае всичко за нас, така и ние за тях. Другите отбори не ги гледам, интересува ме само Левски", каза Митов.

Срещата ще пропуснат заради контузии Ивайло Найденов и Амаду Сукуна, а Станислав Иванов и Илия Юруков получават почивка заради натрупаната умора от много изиграни срещи в последните две седмици. Почти сигурно в състава на "сините" няма да бъде и Джереми Де Ноойер, който също е с травма. Митов не пожела да коментира проблема с неизплатените суми на бившия наставник Станимир Стоилов. Треньорът на Левски призна, че вече има някаква яснота кои играчи ще поиска да останат в тима, но ще изчака до последния кръг от шампионата, преди да обяви имената им.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама