Откриха труп на възрастен мъж след пожар в Търговище

11:35, 31 мар 17 25 441 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Възрастен мъж е намерен мъртъв в опожарената си къща в Търговище. Инцидентът е станал тази нощ в къща на улица Драва в града, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

От там уточниха, че минути след 2 часа е получен сигнал на телефон 112 за възникнал пожар в една от стаите на дома. Впоследствие огънят е обхванал и съседна стопанска постройка. 

В резултат на инцидента са унищожени 45 кв м покривна конструкция, домакинско имущество, дърва за огрев. Огънят е погасен от екипи на пожарната с три автомобила. Когато положението било овладяно при разчистване на отломките от него е намерен трупът на 84-годишен мъж, който е живеел в къщата. 

Извършен е оглед на местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство.

Още два инцидента с огън са регистрирани през изминалото денонощие.  Пожар е възникнал в недостроена сграда на ул. „Трети март“ в Търговище   Има унищожени мебели, PVC дограма и са опушени 24 квадрата стени. Вероятната причина за възникване на пожара е небрежност при боравене с открит огън. Най-вероятно по същата причина е била запалена и тераса на жилищен блок в кв. „Младост“ на град Попово. В резултат на пожара са унищожени дограма и дърва за огрев. При двата инцидента няма пострадали хора.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама