Ютюб (Youtube) промени правилата за реклами на потребители

10:38, 08 апр 17 / Свят 25 557 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Видео мрежата Ютюб въведе нови правила за това как потребителите могат да започнат да печелят пари чрез рекламиране на собствените си канали, информира ВСС, цитирана от БГНЕС.

Наскоро регистрираните канали ще трябва да получат 10 000 индивидуални преглеждания, преди да имат правото да се възползват от Партньорската програма на мрежата. Това обявиха от ръководството в страницата си, допълвайки, че чак след това ще се преценя дали потребителят е спазил правилата и има право на рекламиране.

Така ще се окаже натиск върху кражбата на съдържание и регистрирането на фалшиви канали, поясняват от Ютюб.

"След като артистът получи 10 000 гледания, ние ще анализираме дейността му спрямо правилата си. Ако всичко изглежда добре, ще предложим своята Партньорска програма и ще показваме реклами срещу тяхното съдържание. Тези мерки ще осигурят публика и приходи само за коректните клиенти“, заяви Ариел Бардин, вицепрезидент на продуктовия мениджмънт в компанията.

По неговите думи няма да е трудно създателят на канала да получи толкова преглеждания за кратко време, имайки предвид глобалната аудитория от над 1 млрд. потребители.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама