Показват фотогалерия на кандидатките за „Царица Роза 2017”

08:47, 05 май 17 25 294 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Първа професионална фотосесия на кандидатките за короната на Царица Роза показват в Казанлък, информираха от Общината. Жителите и гостите на града могат да разгледат фотоизложбата на витрината на Културно-информационния център на ул.“Искра“№4.

Измежду многото си ангажименти по програмата „Пътят към Короната“ най-красивите момичета на Казанлък, 21 кандидатки за „Царица Роза 2017” отделиха време и внимание за своята първа професионална фотосесия за Празника на розата пред обектива на професионалиста Макс Буковски в Музея на розата.

Трескавата подготовка на абитуриентките в надпреварата за Короната започна с първа опознавателна среща с Кмета на Община Казанлък Галина Стоянова, за да продължи със засаждане на рози в любимия на казанлъчани парк „Розариум“ и включва множество посещения на културно-исторически забележителности в региона и динамични репетиции за бляскавия конкурс - спектакъл на 12-ти май, от 19,00 часа на сцената на Дома на културата „Арсенал“ в Казанлък.

Казанлъчани и гости на града могат да си закупят билети за Конкурса на цени от 15 до 20 лева, в зависимост от реда, на който ще седят в Дома на културата „Арсенал”. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама