Мълния запали дърво в Русе

12:29, 09 май 17 25 356 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 7 май следобед служители от РСПБЗН- Бяла са оказали помощ след пътен инцидент на главния път Русе – Бяла. Участвали са в операция за извеждане на пострадали от катастрофиралите автомобили. Освен това са гасили запалване в едната от колите. Горял е двигателния отсек, но с помощта на подръчни средства до идването на противопожарния екип от Бяла граждани са успели да ограничат пожара.

Същия ден пожарникари са изпратени да гасят дърво запалено от мълния близо до жп линията под комплекс “Норд” в Русе. Дървото не е представлявало опасност за блокиране на ЖП линията. В 18:53 часа на 7 май служители от Първа РСПБЗН са изпратени за съдействие по сигнал за извеждане на пострадал гражданин от лек автомобил „Форд Мондео“, катастрофирал на ул. Димитър Басарбовски в Русе. С помощта на екипи от ЦСПМ водачът е изваден от автомобила и отведен в спешното отделение на УМБАЛ– Русе.

Служителите от РСПБЗН– Две Могили за времето от 02:02 до 04:10 часа на 8 май са изпратени да гасят пожар в лек автомобил „Фиат Мареа“ в с. Табачка на ул. Гоце Делчев. При пристигане на екипа на място е установено, че пожарът е бил обхванал целия автомобил. Пожарът е загасен. Предполагаемата причина е късо съединение.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама