Конкурсът в „Полите на Витоша“ завършва на 20 май

08:39, 11 май 17 25 424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Остават още десет дни до приключването на 11-то издание на Националния конкурс за поезия „В полите на Витоша“, съобщават дирекция „Култура“ на Столичната община. Последният срок е 20 май включително, важи клеймото на писмото.

Конкурсът е анонимен и е на свободна тема. Право на участие имат само автори над 18-годишна възраст. Трябва да се изпратят най-много три непубликувани стихотворения. Пратката трябва да съдържа голям плик с пет екземпляра на стихотворенията, а в малък запечатан плик данните на участника в конкурса. За авторите до 25 години се изисква да поставят специален знак на големия плик - „25“.

Жури ще обяви резултатите през юни. За победителя е предвидено 800 лв. и малка пластика. Следва за втора награда 500 лв, а за трета – 300 лв. Отличеният млад поет до 25 години ще получи финансово поощрение от 300 лв.

Творбите трябва да бъдат изпращани на адрес: София 1000, пл. „Славейков” № 4, Столична община – Дирекция „Култура”, за конкурса „В полите на Витоша”.Материалите не се връщат. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама