ВУМ събира млади предприемачи и фермери

09:36, 11 май 17 25 346 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Студенти, ученици, дребни фермери и собственици на малки земеделски стопанства могат да получат днес и утре познания, свързани с подготовката на бизнес проекти, на две поредни срещи във Висшето училище по мениджмънт във Варна. Те се организират съвместно със сдружение „Добруджанско аграрно и бизнес училище“ и са част от ивформационната кампания „ОСП за устойчив растеж: Мисията възможна“.

На срещите ще бъдат представени бизнес планове в сферата на устойчивото земеделие, отличени в онлайн състезание. Всички присъстващи ще могат да наблюдават на живо кулинарна демонстрация, представена от шеф готвачи от Института за кулинарни изкуства, с акцент върху устойчивото готвене и използването на екологично чисти земеделски продукти.

В програмата са предвидени и презентации на теми: Как да създадем печеливш бизнес проект? Какви качества трябва да притежава един предприемач, за да е успешен? Ще бъдат представени и успешни, работещи проекти в сферата на туризма и селското стопанство, финансирани по Програмата за развитие на селските райони.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама