Добрич и Каварна спорят за титлата областен шампион по билярд

10:14, 11 май 17 25 351 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Отборно областно първенство по билярд ще се проведе в събота в Каварна. Съперниците ще бъдат съставът на домакините и гостите от Добрич. Турнирът е под егидата на Българска национална билярд федерация,  победителят ще бъде официално признат за шампион на област Добрич за 2017 година, съобщиха организаторите.
За четвърти път ще се проведе областно отборно първенство по билярд. Състезанието е тази събота, 13 май, в  бар "No Limit" - Каварна. Първите мачове започват в 10.00 часа, а шампионът ще стане ясен в късния следобед. Всички любители на този красив и интелигентен спорт могат да наблюдават на живо изпълненията на най-добрите щеки на Добруджа.

Спорът за трофея „Дивес – Венера Къп“ е между "Mystery Club" - Добрич и "No Limit Billiard Club" - Каварна. Спонсори на състезанието са „Dives Rent a Car“ и хотел „Венера“  - Каварна. Шампионите ще получат красива купа и медали.
Всеки отбор ще бъде съставен от петима билярдисти. Капитан на "No Limit Billiard Club" – Каварна е Георги Желев. В състава са още Димо Ангелов и Петър Атанасов, които вече са ставали областни шампиони, а Кристиян Евелинов и Иван Драгоев ще дебютират на подобно състезание. Капитан на "Mystery Club" вече е Мартин Иванов. За отбора на Добрич отново ще играят Николай Карагеоргиев, Мартин Боев и Димитър Узунов. Новото име в състава е Танжу Ремзи.

Програмата на състезанието включва мачове на единично и двойки в дисциплините осма, девета и десета топка.
Отборът на Каварна ще се опита да защити титлата си и за четвърти път да стане областен шампион, докато добричлии преследват първи успех в това състезание.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама