Драган Иванов: Излизаме да покажем още по-стабилна игра

10:37, 11 май 17 / Спорт 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

България попадна в домакинската група на Европейското първенство за юноши под 17 години, като съперници ще ни бъдат Турция, Гърция, Сърбия, Финландия и Холандия. Получава се балканско единоборство, а ето коментара на треньора на младите ни национали Драган Иванов за BGvolleyball.com след жребия за Евроволей: Това съобщиха от БГНЕС.

"Балканиада преди Балканиада. Това се получава на практика, след като научихме съперниците ни. Както виждате, в нашата групата сме четири отбора, които ще играем един срещу друг на Балканското първенство 2017 в Стара Загора, предшестващо Европейския шампионат в Турция. Друг е въпросът, колко от страните ще дойдат на турнира в Стара Загора с реалните си състави и дали няма да се опитат да скрият някои състезатели. Но все пак това е техен проблем".

„Ние излизаме да покажем по-добро състояние и още по-стабилна игра от квалификацията. Това е нашата задача. Може да се каже, че групата ни е една идея по-приемлива от другата, където има страни с утвърдени школи и където повечето от отборите са на централизирана подготовка. Ние излизаме да се борим да си свършим работата. Най-важното е ние да се справим и да сме здрави“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама