Специалисти по човешки ресурси се събраха в Стара Загора

12:49, 11 май 17 25 309 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Община Стара Загора е домакин на традиционната Годишна среща на специалистите по човешки ресурси, организирана от Института по публична администрация (ИПА).

Около 100 ръководители от звена по човешки ресурси в централната и териториалната администрация участват в професионалния форум.

 „За нас е удоволствие да ви посрещнем в Стара Загора. Радваме се, че сте избрали нашия град за провеждането на десетата годишна среща на специалистите по човешки ресурси. Вие сте хората, които отговарят и управляват най-ценния актив на администрацията – хората. По този начин вие допринасяте за достигането на целите и подобрявате качеството на работа във всяка една организация. Инвестирайте и развивайте човешкия капитал“, каза секретарят на Общината Делян Иванов при откриването на форума. Той пожела на експертите по човешки ресурси да използват свободното време, заложено в програмата им на обучение, за да разгледат хилядолетна Стара Загора.

В програмата на годишната среща на специалистите ще бъдат разгледани нормативни уредби, възможностите за обучения на експерти, както и ще бъдат представени изследвания и добри практики от областта на управлението на човешките ресурси.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама