„Нефтохимик“ отнесе тройка от „Берое“

21:46, 11 май 17 / Спорт 25 442 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Нефтохимик“ загуби с 0:3 гостуването си на „Берое“ в Стара Загора в мач от група „Б“ на Първа лига. Резултатът обаче няма да промени класирането - Нафтата си гарантира 3-ото място в групата още миналия кръг и Христо Янев бе направил множество промени в състава си. Официален дебют в Първа лига направи юношата на бургазлии Симеон Русев, който остави много добри впечатления.

Попаденията за „Берое“ бяха дело на Венци Василев и Карачанаков през първото полувреме и Асен Георгиев през втората част. За „Нефтохимик“ на два пъти Живко Петков имаше шанс да се разпише, но стражът на заралии се справи с неговите удари. Така в крайното класиране в група „Б“ бургаският тим завършва на 3-то място с актив от 31 точки.

Станаха ясни и датите на мачовете на директна елиминация, в които „Нефтохимик“ ще се изправи срещу „Монтана“. В първата среща „зелените“ гостуват, а двубоят ще се играе на 18 май, четвъртък, от 17:30 часа на Градския стадион в Ловеч. Срещата реванш ще е със същия начален час на 22 май, понеделник, на стадион „Лазур“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама