Енерго-Про приема клиенти в изнесени офиси в 11 населени места в Русенско 

08:27, 21 май 17 25 406 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В края на април за трета поредна година стартира провеждането на кампания за изнесени офиси в малки населени места на територията на Североизточна България. Първите приемни през тази година се проведоха в областите Добрич и Силистра. Специалисти на компанията са обслужили стотици клиенти в 19 села и градове в двете области, съобщават от Енерго-Про.

През следващата седмица продължава кампанията за организиране на изнесени офиси в област Русе. В периода 22-26 май екипи на дружеството ще посрещат в приемните жители от 11 населени места в областта. Посетителите ще могат да се възползват от услуги, без да се налага да пътуват до дунавския град. Най-често клиентите посещават изнесените офиси, за да стартират процедура по смяна титуляра на партидата, да се консултират за процеса по присъединяване на нов обект към електроразпределителната мрежа и други. 

За да бъде ефективна срещата със специалистите на дружеството, е необходимо клиентите да предоставят документ за самоличност и документ, удостоверяващ собствеността върху имота, за който се отнася съответната услуга. Посещавайки мобилния офис, всички клиенти ще могат да актуализират данните си за кореспонденция с Енерго-Про, което ще разшири възможностите им за комуникация с компанията.

Графикът на изнесените офиси за периода 22-26.05.2017 година е публикуван на интернет страницата на Енерго-Про на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Izneseni-ofisi, съобщават още от компанията.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама