Юношите на "Дунав" с бронз в Б група

09:49, 21 май 17 / Спорт 25 358 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вторият отбор на "Дунав" Русе, който се състезава във Б група се окичи с бронзовите медали на проведения кръг в Козлодуй, съобщават от клуба. Огнян Тодоров, Константин Камбуров, Христиан Георгиев, Борислав Апостолов и капитана на отбора– опитният Цветомир Цонев записаха три победи. Първа "жертва" на Дунав бе домакина “Белун” /Козлодуй/ – добро отборно усилие за 4:2. Втората победа бе над “Боровец -2″ Горна Оряховица след обрат от 1:2 до 4:2.

Последния мач бе срещу “Корабостроител -92″ Варна след 3:0 за Дунав, леко отпускане до 3:2, но опита на Цонев пречупи Костов за край на мача, съобщават още от русенския клуб. Така в класирането младите надежди на “Дунав” останаха трети след “Академик” Свищов и “Тетрон” Плевен. Треньорът на отбора Стефан Лъвчиев очаква през следващия сезон момчетата да покажат още по- голямо израстване и да се преборят за първите две места, даващи право на качване в А група.

Завоюван е бронз при смесените двойки на Държавното първенство за юноши и девойки от Оги Тодоров, съобщават още от клуба. Той си партнира с Мирка Андронова от Две Могили. Също добро представяне са направили и Светослава Николова и Константин Камбуров. Те бяха спрени на четвъртфиналите и се класираха 6-ти. Доброто представяне на Тодоров и Николова им гарантира участие на Балканиадата за юноши и девойки, кадети и кадетки, която ще се проведе в началото на юни в к.к. Албена.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама