Иван Юруков представя в Пловдив първия си моноспектакъл 

10:13, 21 май 17 25 327 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Един от най-харесваните и популярни наши актьори от театралната сцена и телевизионният екран – Иван Юруков ще зарадва многобройните си фенове в Пловдив с първият си моноспектакъл - “ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ”.  На 11 юни “странната птица” ще кацне за първи път в Пловдив на сцената на Лятно кино “Орфей” точно в 21.00 ч. Цената на билетите е от 8 до 14 лв.

Преди броени дни, актьорът бе номиниран за “Аскеер” в категорията главна мъжка роля за блестящата си игра в премиерната постановка на Народния театър “Майстори” – за ролята на майстор Найден. В “ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ” актьорът отново вдига летвата пред себе си, представяйки чудесно най-различни цветни и страстни персонажи и влизайки най-вече в ролята на нощният пазач, който всъщност говори с Пилето, което казва ....КУ.

“Моноспектакълът е може би най-висшата театрална форма и огромно предизивкателство за актьора” - споделя вълнението си Иван  Юруков. “Щастлив съм, че се реших на тази крачка и съм благодарен на хората, с които осъществихме “Пилето...” достойно”. Моноспектакълът е създаден по сборниците с разкази „Малкото име на дните” и „Тиква!” на Александър Урумов, който пише сценария. Музиката е на Михаил Шишков-баща, а самият Юруков е и режисьор на представлението.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама