Със спектакъла „Частица от нас” „Палитра” изпрати абитуриентите си

10:59, 21 май 17 25 662 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С вълнуващия спектакъл „Частица от нас” по традиция арт център „Палитра” в Добрич изпрати абитуриентите си. Виолета, Десислава, Златена, Славена, Петя, Елена и Лора за последен път излязоха на сцената като певици или танцьори на центъра.

 

Празникът на сцената на драматичен театър „Йордан Йовков” бе годишна продукция на формациите на „Палитра” и техните ръководители Анелия Иванова, Иван Иванов, Гергана Пейчева, Светла Илиева и Миглена Георгиева.

Най-новите си танци представиха бебе балетът, четирите групи на студиото за съвременни танци „Палитра”, хип-хоп формация NNS Crew, студио за  класически балет, вокално студио „Палитра”.

 

Режисьор на спектакъла бе Иван Иванов.

„Вие пораснахте пред нашите очи. Заедно споделяхме много емоции – и радости, и сълзи, заедно преоткривахме необятния свят на изкуството. Благодарим, че ни се доверихте, че ни направихте част от Вашия живот. За нас беше безкрайно удоволствие да творим заедно с Вас. Пожелаваме Ви попътен вятър! Нека изкуството винаги бъде с Вас. Благодарим, че бяхте и винаги ще останете частица от семейството на „Палитра” – с тези думи Анелия Иванова се обърна към абитуриентите. Момичетата получиха от арт директора Иван Иванов колиета – спомен от арт центъра.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама