Задържаха мъжа убил тъща си в Стара Загора

11:23, 21 май 17 25 458 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Криминалисти на ОДМВР Кърджали арестуваха мъж, обявен за издирване за извършено тежко криминално престъпление в Стара Загора, съобщиха от МВР.

Той е установен и задържан на територията на село Черноочене снощи около 22 часа,  действията по разследването продължават под ръководството на прокуратурата

В 15.10 часа вчера на тел.112 е постъпил сигнал, че мъж с порезни рани в областта на корема е търсил медицинска помощ в село Пчеларово. Автопатрул на Районното полицейско управление в Кърджали незабавно е предприел обход на района за установяването му. Четири часа по-късно за общодържавно издирване бил обявен Красимир И. На 46 г. за извършено тежко криминално престъпление в Стара Загора. Според първоначалните данни съществувала вероятност издирваният да се укрива на територията на област Кърджали. При извършената справка било установено, че потърсилият помощ мъж и издирваният са едно и също лице.
С разпореждане на директора на ОД МВР Кърджали старши комисар Венцислав Момчилов била сформирана група от криминалисти, която започнала активни действия по установяването на местонахождението му. Извършени били проверки на десетки места и в 21.50 часа в село Черноочене издирваният мъж бил открит. След задържането той е транспортиран до Центъра за спешна помощ в Кърджали. Претърпял е медицинска интервенция в болницата, където  е оставен за лечение под полицейска охрана. 
Припомняме, че вчера към 11 часа бе подаден сигнал за инцидент, станал в семейно жилище в Стара Загора. На място пристигналият полицейски екип откри безжизненото тяло на 67-годишна жена и тежко ранената 29-годишна нейна  дъщеря. По-късно от билницата съобщиха, че е добре и няма опасност за живота й. При прегледа е установено, че е бременна.

Синът на семейството, който е на 10 години, е отведен от социални работници.

Разследването продължава под ръководството на Окръжна прокуратура Стара Загора.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама