„EVN България Електроразпределение“ е с ново име

16:30, 21 май 17 25 367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Електроразпределителната компания в Югоизточна България „EVN България Електроразпределение“  вече се казва „Електроразпределение Юг“ (ЕР ЮГ). Лицензионните задължения на „Електроразпределение Юг“, нейните предмет на дейност, организация на работа, клиентско обслужване, поддръжка на мрежата и реакция при аварии остават непроменени.

 Няма промяна в Общите условия на компанията, нейните точки за контакт и адреси по места. Телефонът за връзка при аварии остава непроменен: 0700 10007, като се променя само имейлът за контакт: [email protected].  Няма промяна в издаването, местата и начините за плащане на фактурите за електроенергия за клиенти на регулиран пазар в Югоизточна България. Фактурите продължават да се издават от крайния снабдител - „EVN  България Електроснабдяване“, както и досега. Непроменен остава и телефонът за информация за фактури към EVN България Електроснабдяване: 0700 17777.

Новото наименование  не засяга собствеността на „Електроразпределение Юг“ ЕАД, което продължава да бъде съществена част от ангажимента на концерна EVN към развитието на енергийния сектор в България. Инвестираните от EVN средства само в разпределителната мрежа в Югоизточна България от 2005 г. досега са над 1,3 милиарда лева. 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама