Пуснаха поръчка за 2.44 млн. лв. за ВиК мрежата в Горна баня

08:12, 23 май 17 25 539 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Столична община - район „Овча купел обяви обществена поръчка за проектиране и ремонт на канализационни и водопроводни мрежи за кв. Горна баня, съобщиха от Столична община. Проектът е етап от подмяната и изграждането на ВиК мрежа на територията на район „Овча купел,  финансиран от оперативна програма „Околна среда; от предходния програмен период. Стойността на поръчката е 2.44 млн. лв. Офертите на кандидатите ще бъдат оценени по пет критерия. Цената ще е с най-голяма тежест - 40 т. Срокът за изпълнение ще получи 10 т.

Другите критерии са методологията за гарантиране на качеството и мерките за намаляване на дискомфорта на местното население при ремонта - по 15 т., и предложението за организация и професионална компетентност на персонала - 20 т. 

Кандидатите трябва да са вписани в Централния професионален регистър на строителя, да имат валидна застраховка „Професионална отговорност" и през последните пет години да са изпълнили дейности с предмет и обем, идентични или сходни с тези на обявяването обществена поръчка. Оферти могат да се подават до 6 юни 2017.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама