Над 500 деца от община Созопол ще участват в празнична програма за 1 юни

11:22, 31 май 17 25 691 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Красиви изненади по случай Международния ден на детето- 1 юни са подготвени за малчуганите от Созопол, съобщиха от местната Община. Празничната програма утре ще започне в 8.00 часа на амфитеатър „Аполония” с тържествен ритуал  по връчване дипломите и свидетелствата на учениците завършващи  I, II, III, IV класове от СУ „Св.с в.Кирил и Методий”- Созопол. За всички тях ще има и пъстри книжки с приказки.

В програмата ще вземат участие над 500 деца от училища и детски градини от всички населени места в общината.

От 10.00 ч. на  сцената на амфитеатъра ще излязат артисти, певци и танцьори от детски градини и училища от община Созопол, които са включени в проект "Готови за успех". Те ще покажат на своите връстници, че могат всички заедно да творят и да се забавляват.

Детска работилничка "Знам, мога и творя!" ще очаква малките творци от 10.30 ч. до 13.00 ч. на площад „Хан Крум” пред Амфитеатъра.

Празникът ще продължи с грандиозен детски спектакъл  „Всичко българско и родно, любя, тача и милея!" В  музикално- танцово шоу ще вземат участие 200 деца от общината и гр. Созопол.

От 11.00 ч. амфитеатърът ще отеснее за децата.  Детска дискотека „Да танцуваме заедно!” ще очаква малчуганите на площада пред амфитеатъра

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама