Отличиха със златна значка "Русе" треньора на Спортен клуб по тенис на маса "Дунав"

16:23, 31 май 17 25 581 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес, кметът Пламен Стоилов връчи златна значка „Русе“ на Петър Петров за високи постижения и заслуги като председател и треньор на Спортен клуб по тенис на маса (СКТМ) „Дунав“ Русе и по повод спечеленото първо място от мъжкия отбор на Отборния шампионат на България. Информация за награждаването съобщават от кабинета на градоначалника.

На срещата са присъствали още секретарят на Община Русе Димитър Генков, инж. Александър Стоманчев от отдел УТКС в Община Русе, Стефан Лъвчиев – треньор и състезател в клуба и Даниел Кънчев – член на Управителния съвет.

„Гордея се с изключително достойното представяне на отбора и спечелената купа. Личи си, че влагате сърцето си в този спорт. Продължавайте в същия дух да прославяте Русе“, е заявил Стоилов при връчването на отборната парична премия. Той е изразил и удовлетворение от забележителните успехи във футбола, бокса, борбата, определяйки постиженията като показателни за развитието на Русе като град, обърнат с лице към спорта.

Завоюваната шампионска титла на СКТМ „Дунав“ Русе е първа в историята на клуба. Отборът в пълен състав - Теодор Александров, Денислав Коджабашев, Стефан Лъвчиев, Ерик Дюранд и Абдел-Кадер Салифу получи купата след динамичен мач от Севдалин Вълнаров и Илиян Шопов – членове на УС на Българска федерация по тенис на маса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама