Дейв Грол би рекорда на Адел по псуване на сцената на фестивала "Гластънбъри"

11:46, 26 юни 17 / Любопитно 25 429 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В събота вокалът на Foo Fighters Дейв Грол би рекорда на Адел по псуване на сцената на музикалния фестивал "Гластънбъри" в знак на протест срещу организаторите.

48-годишният рокаджия се оказал неприятно изненадан, когато преди изявата си е бил предупреден да не използва нецензурни думи, тъй като концертът му ще се излъчва на живо по телевизията.

В израз на бунт срещу правилото музикантът се качи на Пирамидалната сцена и задмина изречените от Адел 33 ругатни по време на представянето й миналата година на същия фестивал. "Мисля, че Адел държи рекорда за най-много споменавания на думите "мамка му" по време на концерт на "Гластънбъри". Е ... обичам Адел, но знаете ли какво? Ние го бихме", каза Грол, който успя да вмъкне цели 34 пъти думите "мамка му" в рамките само на една песен.

По-късно стана ясно, че още преди качването си на сцената той е провел ожесточен спор с организаторите и Би Би Си.

"Та ние псуваме през цялото време. Използвам "мамка му" във всяко едно изречение. Мисля, че дори страдам от Синдрома на Турет", изтъкнал е музикантът преди сета си.

Миналата година Адел успя в рамките на 90-минутното си шоу на централната сцена да изпее 15 песни... и да изпсува 33 пъти. По-късно самата тя съобщи, че се е наложило Би Би Си да я предупреждават да си мери приказките и да внимава с пиперливия си език. Тогава обаче тя се пошегува с това и изтъкна, че дори звезди катo групата "Мюз" не са получили подобно предупреждение и това я прави по-специална, предаде БГНЕС.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама