Обявиха поръчка за изграждане и ремонт на мрежи и съоръжения за улично осветление в Поморие

07:00, 28 юни 17 25 427 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Обществена поръчка за изграждане, текущ ремонт и поддържане на мрежите и съоръженията за улично осветление на територията на община Поморие е обявила местната администрация, показва справка на Topnovini.bg. Прогнозната стойност е 1 200 000 лева без ДДС.

Поръчката включва изпълнението на всички дейности по изграждането, текущата поддръжка, експлоатация и ремонт на уличното осветление в гр. Поморие и съставните селища на общината. Основните дейности, включени в предмета на поръчката са контрол, мониторинг на състоянието и грижа за безопасна експлоатация на съществуващи съоръжения; офериране и изграждане на нови трасета от мрежата за улично осветление; откриване и отстраняване на кабелни повреди на улично осветление; направа на съединителни муфи до 1 kV.

Други дейности, които ще се извършват, са откриване и отстраняване на повреди по въздушни мрежи за улично осветление; доставки и монтаж на нови осветителни тела за улично осветление; ремонт на осветителни тела; подмяна на осветители и осветителни тела за улично осветление; ремонт на комутационна апарат и т.н.

Кандидатите могат да подават своите оферти или заявления за участие до 31 юли тази година. Те ще бъдат отворени на 1 август.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама