Принц Хари и Меган Маркъл официално заедно

13:41, 27 сеп 17 / Любопитно 25 574 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британският принц Хари и приятелката му, актрисата от САЩ Меган Маркъл, отбелязаха първата си съвместна публична поява, предадоха световните агенции.

Двамата се появиха хванати за ръце на тенис проява за хора с увеждания в Торонто в рамките на т.нар. «Игри на непобедимите» - игри за военнослужещи, ранени при изпълнение на задълженията си. 

Игрите са учредени от принц Хари през 2014 г., а любовта на двойката пламна именно след срещата им на миналогодишната проява в Торонто, където живее 36 годишната актриса.

Меган Маркъл присъства и на церемонията по откриването на игрите в събота, но тогава влюбените бяха разделени по протокол. Актрисата седеше на няколко реда зад своя любим, докато принц Хари се намираше във ВИП ложата заедно с първата дама на САЩ Мелания Тръмп.

33 годишният син на британския престолонаследник принц Чарлз и три години по-голямата му възлюбена и преди са забелязвани и фотографирани заедно от папараци, но това е първият официален ангажимент, на който Меган Маркъл го придружава. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама