БНТ със специално издание на“Лачените обувки на българското кино“

10:00, 19 ное 17 / Култура 25 471 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Най-новата филмова продукция – „Възвишение“, постигна рекордна гледаемост в първите дни след екранната си премиера на 10 ноември. Близо 30 хил. души вече са видяли филма на режисьора Виктор Божинов в 65 киносалона в страната, а 90% от билетите за настоящата седмица вече са продадени.

„Възвишение“ е привлякъл най-много публика в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас и Плевен. Предвид силния зрителски интерес, Българската национална телевизия, като копродуцент, ще посвети на филма специално издание на формата „Лачените обувки на българското кино“. 90-минутното предаване ще бъде излъчено на живо на 22 ноември- сряда, веднага след централната емисия „По света и у нас“.

След силната зрителска реакция, БНТ дава отново среща на  екипа на „Възвишение“ – режисьора Виктор Божинов, оператора Антон Бакарски, композитора Петър Дундаков, продуцента Иван Дойков. По червения килим ще премине и част от състава от талантливи актьори. Те ще отговарят на въпроси, зададени пряко от публиката в студиото. Зрителите също ще могат да участват в дискусията през социалните мрежи, с коментари и въпроси.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама