Убитият бизнесмен Петър Христов е помогнал за разкриването на „Наглите”

17:35, 08 яну 18 25 506 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Пътувайки тази сутрин към работа, Петър Христов бива показно разстрелян пред офиса си. По него са стреляли осем пъти, от които пет точни. Христов е закаран в болница от шофьора си, но умира в реанимацията от раните си.

Евентуалният извършител е бил забелязан около 8 часа да влиза в изоставен строителен обект в близост до мястото на покушение. Според очевидци е бил със зелена жилетка и е носил раница на гърба си, съобщи bTV.

„Основните версии, които издигаме в този момент, са свързани с неговия бизнес. Има интереси в строителството, има интереси в хранително-вкусовата промишленост. С добра репутация е сред обществеността. Не изключваме и версии, свързани с личния му живот”, съобщи  Христо Терзийски, директор на Главна дирекция “Национална полиция”.

През годините 49-годишният Христов има разностранен бизнес в охранителната, млекопреработвателната, строителната сфера. Името му е забелязано след катастрофата, предизвикана от Максим Стависки. Именно Христов беше основният спонсор на лечението на Мануела Горсова. Наскоро след отвличането на Адриан Златков името му беше осветено като човека, който е помогнал за разкриването на бандата на „Наглите”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама