Кралят на нощта търси бродници в София

18:20, 07 фев 18 / Култура 25 575 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Един от най-емблематичните злодеи в света на телевизионното кино – Кралят на нощта от „Игра на тронове“, ще нахлуе в София в търсене на нови бродници за армията си.

Словашкият актьор Владимир Фурдик е първия специален гост в афиша на Aniventure Comic Con 2018, като съвсем скоро ще бъдат обявни и още две имена от каста на хитовото фентъзи на HBO.

Фестивалът, събиращ в едно атракции за косплейъри, геймъри и фенове на азиатската култура и сериалите, ще се проведе на 15 и 16 септември в Интер Експо Център.

Пристрастените към сагата за Вестерос ще имат възможността да се снимат с Фурдик и в двата дни, както и да присъстват на специален панел с дискусия за работата му по „Троновете“ и киното въобще.

Фурдик е сред най-търсените каскадьори в Холивуд с участия в продукции като „Скайфол“ и „Тор: Мрачният свят“.

Как изглежда без смразяващите сини лещи и слоевете грим ще разберем от първо лице малко след края на снимките на прощалния осми сезон на „Игра на тронове“ в Северна Ирландия.

Тази година Aniventure Comic Con 2018 ще посрещне гостите си още една зала, за да отговори на огромния интерес – над 21 000 отчетени посещения за 2017-та.

Meet & Greet билетите влизат в продажба на 9 февруари точно в 10:30 ч а редовните билети са вече в продажба на промо цени от 30 лв за целия уикенд.

Деца до 7 години влизат безплатно, ако са придружени от родител.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама