"Брат Пит и Дженифър Анистън отново заедно", надяват се фенове

08:30, 18 фев 18 / Любопитно 25 1111 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази седмица стана ясно, че актрисата Дженифър Анистън и съпругът й Джъстин Теру се развеждат. Двамата признават, че са се разделили още в края на миналата година, а причината да го обявят публично е да не дават възможност за спекулации по темата.

Дженифът Анистън има още един брак зад гърба си. През 2000 година тя се омъжи за Брад Пит. Пет години по-късно двамата се разделиха, а според мнозина причината е била връзката му с Анджелина Джоли, започнала на снимачната площадка на „Мистър и мисис Смит“.

След като стана ясно, че Анистън се е разделила с Теру, фенове отправиха призиви тя и Пит отново да се съберат, което обаче едва ли ще стане факт. На теория това е възможно, тъй като и Брад Пит в момента е „неангажиран“ след раздялата си с Анджелина Джоли през 2016-та година.

През март 2017-та година стана ясно, че Пит и Анистън са установили контакт. Двамата съобщиха, че разменят текстови съобщения след раздялата на Брад Пит с Анджелина Джоли и че са приятелски настроени един към друг, гледайки с усмивка към миналото и немислейки за бъдещето

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама