Закъснява градският транспорт във Варна

11:32, 26 фев 18 25 542 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Частично заснежени са пътните настилки във Варна, движението е затруднено заради снеговалежа. По основните булеварди, както и по натоварените по-малки улици се образуват задръствания. Автобусите и тролейбусите се движат със закъснение. 

Закъсняват колите на градския транспорт по ул. "Ян Хунияди", а на ул "Вяра" е имало закъсал тролей, но ситуацията е овладяна. Това каза за БНР Купен Пашов, началник отдел "Дейности по защита на населението" в община Варна. 

Почиства се обръщача на "Почивка". Според Пашов трафикът наистина е затруднен, но други сигнали няма относно движението на градския транспорт.

Пътищата на територията на Варненска област са проходими при зимни условия, съобщи "Фокус". В цялата област вали сняг, на места има снегонавявания. Към момента няма затворени пътища. По пътя Варна-Добрич е въведено ограничение за тежкотоварни автомобили над 12.5 тона, които трябва да се движат задължително с вериги заради снегонавявания. На терен работят снегопочистващите фирми, допълниха от пътното управление.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама