Режисьорът Николай Поляков е бил нападнат

07:50, 29 мар 18 25 1124 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

77-годишният режисьор Николай Поляков е бил нападнат в района на бул. "Константин Величков". Това съобщи във Facebook неговият син Степан Поляков. 77-годишният режисьор не е пострадал сериозно, нападателят е успял да открадне чантата му. 

Ето какво написа Степан Поляков вечерта на нападението: 

"ПЛЪХ №2 УДАРИ НИКОЛАЙ ПОЛЯКОВ

Току що, на връщане от хитовото си представление "Тирамису" в театър София, режисьорът Николай Поляков /77 г./ е бил нападнат В ГРЪБ от циганин /около 20 г./ край спирка "Цар Симеон " и "Константин Величков". Поляков се е съпротивлявал, но Плъха е успял да му открадне чантата. Плъха е избягал. Поляков е отишъл в Трето Районно. Оттам обещали да намерят Плъх№2.
Боя се, че ми се изчерпва търпението".

С прозвището "плъх" Степан Поляков препраща случая към убития от д-р Иван Димитров в Пловдив крадец, известен с прякора Плъха.

Във втори пост Степан Поляков на следващия ден пише още:

"Тревожен съм и горд. Баща ми бе нападнат. Един Режисьор се връща от представление. Посред нощ обаче е повален в гръб от случаен циганин. Поляков, /77г/ ,се е справил с 20г циганин. Но е бил много удрян. И ограбен. Утре имам среща в Трето. После ще видя баща си. Не смятате ли, че е тъпо да живеем така. А Ако баща ви не може да се защити като моя, - КАКВО?". (правописът е запазен)

Вечерта във вторник Поляков се връщал от театър “София” след постановката “Тирамису”. Престъплението е извършено на ул. “Зайчар”. Поляков е ограбен, но не е бит, а само са го блъснали”, уточниха за “24 часа” от столичната полиция.

Нападателят отмъкнал чантата на режисьора, в която имало таблет. Поляков се сбил с мургавия нападател, който бил около 20-годишен. Веднага след това подал жалба в полицията и дал описание. Престъплението се разследва.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама