Вандали унищожиха украсата за Великден в Благоевград

11:35, 29 мар 18 25 452 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Неизвестни извършители унищожиха великденската украса в Благоевград - часове след нейното поставяне, съобщиха от общината. Вандалската постъпка е извършена тази нощ на централния площад "Македония" в областния град.

Вандалите са съборили изкуствените великденски яйца. Също така са счупили една пейка и част от оградата на великденската украса.

Община Благоевград апелира, ако някой има информация във връзка с унищожената украса на площад „Македония“ през изминалата нощ, да я сподели на телефон 112, горещия телефон на Общината ‎073/ 88 44 34 или в стая 116 в сградата на Община Благоевград, сектор „Обществен ред и сигурност“.

За поредна година Община Благоевград е създала уникални празнични кътове с тематична украса за един от най-големите християнски празници – Великден. Красив и отчетлив надпис „ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО“ посреща жители и гости на входа на Благоевград.

Освен поздрава, сред първите неща, които се виждат е и огромно алено яйце. Великденска украса има поставена и на кръговите кръстовища в града. 
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама