Ботев (Пд) се изправя срещу Левски

11:45, 06 апр 18 / Спорт 25 443 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ботев (Пд) е домакин на Левски днес, в 14:30 часа в Коматево, в мач от втория кръг на първата плейофна шестица.
Пловдивчани загубиха в миналия кръг с 1:4 от ЦСКА на "Българска армия". Левски пък отстъпи с 1:2 от Берое, което доведе до напрежение на "Герена", съобщава topsport.bg.

Нова загуба на Левски и победа на Берое над Верея в последния за деня мач от шестицата ще означава, че "сините" ще отстъпят третата позиция в полза на заралии.

Проблемите в Ботев са свързани със състоянието на звездата Тодор Неделев, който тренира с висока температура. Бразилецът Жоао Пауло е с болки в коляното, но ще излезе на инжекции.

Треньорът на Левски Делио Роси извади от групата бразилеца Ривалдиньо, с което му даде знак, че не е доволен от него. За Пловдив няма да пътуват и Нелуц Рошу и Антони Белмонт. Аут за сблъсъка е и португалският халф Филипе Нашименто, който е с контузия в глезена.

Така за средата на терена Роси ще избира измежду Гомес и Панайотов за партньор на Тиам. Очаква се по левия фланг на отбраната да действа Иван Горанов.

Добрите новини за "сините" са завръщането на Антонио Вутов след изтърпяно наказание и на Габриел Обертан, който вече е възстановен от травма.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама