Алисия си татуира Валери

16:20, 06 апр 18 / Любопитно 25 1561 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Попфолк певицата Алисия се сдоби с татуировка. Изпълнителката на „Старай се да си първи“ омастили името на сина си Валери на ръката си, а с решението да предприеме такава крачка й помогнало именно и самото момче. Това се случи по време на екскурзията на семейството в Барселона.

 

Това е втората визита на Алисия в испанския град в рамките само на месец. Певицата заведе Валери в каталунската столица и за дербито от Примера дивисион между Барселона и Атлетико (Мадрид) на "Ноу Камп".

11-годишното момче на Алисия и футболиста Валери Божинов вече проявява афинитет към спорта. От предишната си визита в Испания той си тръгна с първите си бутонки, на които са изписани и инициалите му.

Междувременно Алисия подкрепи кампанията „Пожелай си“, предлагаща безплатни ин витро процедури. „Искам да има повече деца, смях и радост във всяко българско семейство. Успех на инициативата!“, категорична е тя. “. Зад каузата да се помогне на двойки с репродуктивни проблеми застават още певицата Маги Джанаварова, трио „Сопрано“, актрисата и модел Деси Зидарова, тв водещата Лиляна Ангелова, по-позната като Клюкарката на „Папараци“ и други.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама