"Стандарт" разказва пет истории за Цветанов преди рождения му ден

19:10, 06 апр 18 25 510 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В неделя Цветан Цветанов става на 53 години, отбелязва в специален очерк "Стандарт". Вестникът отбелязва, че личният празник на заместник-председателя на ГЕРБ съвпада с Възкресение Христово.

"Мнозина вярват, че подобно съвпадение е знак от Бога. Може би защото зад перфектният образ на професионалния политик се човек с голямо сърце, готов да дава. Доказва го фактът, че на 50-тия си юбилей Цветанов поиска не подаръци, а дарения за децата аутисти. Събра 70 000 лв., 50 000 от които дари за тях", пише вестникът и добавя, че ремонтирането на пътя към Преображенския манастир също е лична кауза на Цветанов. Шосето бе в трагично състояние, но той успя да убеди кабинета да отпусне 250 000 лева, с които отсечката бе отводнена и изцяло преасфалтирана.

В наверечието на личния празник на политика, вестникът предлага пет нестандартни истории за Цветанов, разказани от евродепутата Ева Майдел, певецът и приятел на политика Веселин Маринов, Вяра Церовска, Ирена Соколова и Венцислав Хросинков. Вижте историите тук.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама