Саймън Коуел търси талант и в България

13:20, 14 май 18 / Любопитно 25 1223 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Продуцентът Саймън Коуел обяви, че работи върху мащабен сезон на предаването му America's Got Talent, в което ще издири най-добрите артисти, участвали в дъщерните формати на продукцията по цял свят. „Възможност да бъдат включени ще имат всички изпълнители, танцьори, комици и т.н., които са стъпвали на сцена за Got Talent („България търси талант“ у нас).

Това са 184 държави. Винаги съм искал да направя шоу с най-добрите сред най-добрите по цял свят“, обясни пред USA Today Коуел, в чийто архив от предавания влиза и X Factor. Към палитрата си от участници на международно ниво, продуцентът ще включи и победителите от досегашните излъчвани сезони в Щатите. Повече подробности около каста на новия 14-и сезон на продукцията все още не са известни.

Миналата година America's Got Talent се разписа с най-високия си рейтинг досега. Епизодите са привлекли по средно 16 милиона зрители пред малкия екран. В американския ефир предаването ще се завърне до броени дни – на 29 май, а международният сезон се планира да бъде излъчен през зимата, обяви Пол Теледжи от телевизията NBC, която излъчва America's Got Talent.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама