Къде ще приготвят храната за сватбата на принц Хари и Меган?

10:50, 14 май 18 / Любопитно 25 513 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Приготовленията във Великобритания за сватбата на принц Хари и американската актриса Меган Маркъл вървят с пълна сила. Храната за сватбения ден ще се приготви в кухнята в замъка Уиндзор.

Всичко там вече е готово за големия ден. Младоженците са участвали във всеки детайл от приготовленията и са опитали всяко ястие, което ще бъде сервирано.

"Ще използваме само британски сезонни зеленчуци. Съсредоточени сме към прекрасните домати и сезонните зеленчуци. Знаем, че принц Хари и Меган искат да са сигурни, че ще използваме колкото се може повече местни сезонни зеленчуци в менюто", заяви Марк Фланаган, кралски шеф-готвач, цитиран от БНТ.

В събота в кухнята на кралския шеф-готвач Марк Фланаган ще има около 30 готвачи и помощници.

"Всеки би се радвал да е част от това голямо събитие. С нас се свързаха много стари членове на екипа ни с въпрос дали могат да ни помогнат в събота и това е наистина чудесно. Да се възползваме от тази подкрепа също е прекрасно", допълни още Марк Фланаган.

Детайлите около сватбеното меню не са известни, но от двореца Кенсингтън разкриха, че е избрана лимонова торта от пекарна в източен Лондон. Така кралската традиция за десерт да се сервира плодова торта изглежда ще бъде нарушена.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама