Актьорът от поредицата за Хари Потър Матю Луис се ожени

12:20, 29 май 18 / Любопитно 25 717 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорът Матю Луис се ожени за приятелката си Анджела Джоунс година и половина след като двамата се сгодиха, съобщи "Контактмюзик", цитиран от БТА.

Звездата от филмовата поредица за Хари Потър сключи брак с годеницата си Анджела Джоунс и потвърди вестта посредством хумористичен туит, в който уверява, че пропуснал да гледа изпълнения на групата "Арктик мънкис", защото бил прекалено зает със сватбата си.

Матю постна в социалните мрежи снимка, на която се вижда, че е в компанията на съпругата си. "Пропуснах изпълненията на "Арктик мънкис" не само в Лос Анджелис - бандата изнесе концерт в Италия по същото време, когато сключих брак. Много съм ядосан", е написал той върху снимката.

Двадесет и осем годишният Луис и Анджела Джоунс оповестиха годежа си през декември 2016 г. "Те са на седмото небе от щастие", заяви тогава негов говорител.

Матю се прочу с превъплъщението си в образа на Невил Лонгботъм във филмите за Хари Потър. Актьорът за пръв път срещнал Анджела по време на събитие в студиата на "Юнивърсъл" в Орландо през януари 2016 г. Носят се слухове, че й предложил брак пред Айфеловата кула в Париж.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама