Гал Гадот води „Евровизия 2019“

17:20, 29 май 18 / Любопитно 25 1104 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В ролята на водеща за следващото издание на престижния конкурс „Евровизия“ ще видим актрисата Гал Гадот, съобщиха ТАСС. Поканата звездата от блокбастъра „Жената чудо“ е получила от израелската Обществена корпорация за радио и телевизионно разпространение.

Чаровната брюнетка още не е приела категорично предложението, тъй като графикът й е много натоварен, но близки до нея издават, че няма как да пропусне такава възможност.

„Евровизия 2019“ трябва да се проведе в родината на Гадот, тъй като за тазгодишен победител бе излъчена Нета Барзилай с изпълнението на песента Toy. Това е четвърти триумф в рамките на музикалния форум за Израел, след като грабнаха златото още през 1978-а, 1979-а и 1998 г.

Има обаче шанс домакинството за 2019 г. да бъде прехвърлено на страната, останала на второ място – Кипър. Това става ясно от писмо на EBU до израелското правителство, в което се съобщава, че до рокадата ще се стигне, ако останалите страни, участващи в „Евровизия“ бойкотират конкурса. Наскоро Ирландия, Швеция, Обединеното кралство и Исландия обявиха своето решение, че ще се оттеглят заради силния политически натиск, ако домакин на събитията догодина стане Йерусалим.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама