Вътрешният министър се среща с полиция и кметове от Община Ботевград

08:10, 12 юни 18 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Министър Валентин Радев ще бъде на посещение в Ботевград, където ще проведе среща със състава на районното управление и кметове от общината. След срещите се очаква брифинг за медиите пред районното управление на МВР.

Посещението идва след престрелката в Ботевград между издирвания беглец от софийския затвор Владимир Пелов и друг член на престъпния свят в града - Марио Панчев.

Преди повече от два месеца Владимир Пелов и Радослав Колев избягаха въоръжени през централния вход на Софийския затвор. Въпреки че МВР имало информация, че от един месец насам Пелов се укрива в Ботевград, той така и не бе открит. От полицията изтъкнаха, че в периода от два месеца Пелов променил външността си, като си пуснал брада и носел качулка.
 
Вътрешният министър Валентин Радев определи убийството на избягалия затворник като „малшанс”: "Ние сме го следили и сме били на крачка да го заловим, преди да бъде стане това убийство. Така се случва. Както един бивш техен колега казва много подходящо - малшанс сме имали да не сме ние и се е получило убийство. Както обещахме, рано или късно, тези двамата ще бъдат спрени по някакъв начин да правят такива неща, каквито могат да направят. Защото те двамата са много опасни, особено Пелов. Е, случи се по този начин".
 
А междувременно другият избягал затворник Радослав Колев все още не е намерен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама