''Ювентус'' предлагат 100 милиона евро на ''Реал'' за Роналдо?

20:50, 05 юли 18 / Спорт 25 414 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Едва ли има каквито и да било съмнения, за класата на Кристияно Роналдо. Също така не са тайна и увеличаващите се търкания между него и мениджмънта на ''Реал''.

Като всеки гениален спортист, Роналдо има доста претенции, които не винаги са по вкуса на съотборниците му и на ръководството.

Роналдо е на 33 години и до сега има 451 гола само за ''Реал''. Независимо от рекордния брой победи в Шампионска лига, миналата година не беше шампионска и ''Реал'' отстъпи с 17 точки на ''Барселона'' в Ла Лига. Сега ''Реал'' имат нов треньор - Жулен Лопатеги и е нормално да се потърси промяна и при играчите.

Офертата на ''Ювентус'' съвсем логично е над сумата от 90 милиона евро платена за аржентинеца Гонзало Хигуан през 2016-та г. Към момента двете страни преговарят, но според запознати експерти основният проблем е около заплатата на португалската суперзвезда. Говори се, че Роналдо иска четири пъти по–висок хонорар от най-високо платения играч на ''Ювентус'' в момента - Хигуан. Интересът на ''Ювентус'' е ясен, но вероятността двете страни да се споразумеят изглежда малка към момента.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама