Пета кола горя във Враца за пет дни

12:55, 03 авг 18 25 940 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Още една кола беше запалена и изгоря тази нощ във Враца. Това е петият умишлен палеж на МПС в града от неделя насам. Немски автомобил /"Ауди"/, паркиран на тихата ул. "Петропавловска", е бил гасен от пожарникари в първите часове на днешния ден. За случката няма нито дума в бюлетина на полицията, който излезе часове след инцидента, съобщава БНР.

Колата е горяла на почти същото място, на което през февруари 2015 г. беше запалена колата на младши полицай от Районното управление във Враца.

Вчера директорът на Областната дирекция на МВР старши комисар Янко Янколов заяви по повод вълната от умишлени палежи, че полицията работи с огромно усърдие по разкриването на престъпленията.

Мая Казашка, която подала сигнала до тел. 112, твърди, че подпаленият автомобил е на млад мъж, който ремонтира коли в Чирен. "Прекрасно семейство са хората, чийто автомобил беше запален тази сутрин... Калинчо ремонтира коли в Чирен. Гръмна няколко пъти - като бомба беше - малко след 4 часа. Аз се обадих на 112. Живея в Белгия и съм щастлива, че децата ми не спаха тази нощ при мен, щяха да бъдат шокирани", признава врачанката, подала сигнала.

Хората в квартала са смутени от поредната запалена кола. И очакват от полицията да разплете случая.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама