Идолът на Русия с уникален проект в чест на Висоцки

16:00, 11 авг 18 / Любопитно 25 385 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Руската суперзвезда Григорий Лепс започна усилена работа по нов албум. Изпълнителят, който за първи път ще зарадва многобройните си фенове на 3 ноември в Арена Армеец, подготвя уникален проект в чест на един от най-известните бардове на Съветския съюз – великия Владимир Висоцки.

Често сравняван с незабравимия актьор и поет с китара, по известен като „Говорителя на народа“,  Лепс не пропуска случай да почете и изрази възхищението си към таланта на един от най-големите любимци на Русия, останал завинаги в сърцата на хората. Сега, както самият той съобщи в социалните мрежи, по случай 80-годишнинита от рождението на „Великия мастър“ записва трети албум, посветен специално на него и легендарните му хитове.

„Опитвам се да пресъздам негови песни, просто глас под акомпанимента на китара – това е много сложно! Искам да успея да завърша албума преди да е приключила годината на 80-годишнината му. Но никога не съм мислил, че това ще е толкова трудно – да уловиш интонацията, да го направиш по свой начин, без да изгубиш от уникалната енергия на тези произведения… - сложно.“ – признава Григорий Лепс и допълва: „Опитвам се да не бъде в прекия смисъл подражание, но и не искам да оригиналнича на всяка цена. Сложно е, но това е Владимир Симеонович Висоцки! Надявам се, че ще успея да пресъздам достойните произведения на Великия мастър. Искрено се надявам, че този албум ще се слуша от всички – от президента до таксиметровите шофьори“.

Някои от песните, посветени на Висоцки, ще бъдат изпълнени и на грандиозния концерт на Лепс у нас. Музикантът и композитор ще представи пред родната публика още най-големите си хитове – „Я Счастливый“, „Зеркала“, „Лондон“, “Лабиринт”, “Водопадом”, “Ну и что”, “Плен”.

Първият голям концерт на Григорий Лепс у нас е на 3 ноември в Арена Армеец. Билетите за шоуто са на цени от 40 лв. до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online.
VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама